Nieuwe winkelinrichting met kasten voor balletwinkel Petrouchka

Op zoek naar een balletpak, jazz- of balletschoenen om de dansvloer onveilig mee te maken? Daarvoor kan je al 35 jaar terecht bij Petrouchka in Hasselt. De winkel van eigenares Brigitte De Meulenaere werd eind 2020 geïntegreerd in een nieuw appartementsgebouw. De ideale gelegenheid om ook de inrichting van het winkelpand een totale make-over te geven. En laat dat nu toevallig de specialiteit van Celdekor zijn!

 

winkelinrichting met Houten inbouwkasten

Brigitte: “Ik woon in de buurt van de kantoren van Celdekor in Molenstede. Het was dus een logische keuze om bij hen te gaan aankloppen om de herinrichting van de nieuwe winkel te bespreken. Het ontwerp is van de hand van mijn dochter Marie Peirelinck, die ingenieur-architect is. Werfleider Patrik Ceusters zorgde ervoor dat de plannen die we op papier hadden ook realiteit werden, zodat we van een casco gebouw naar een huiselijk aanvoelende winkel gingen.”

winkelinrichting-houten-inbouwkasten-balletwinkel-petrouchka-2-min
Brigitte De Meulenaere
Petrouchka Hasselt
Zaakvoerder

Wat ik fijn vond aan de samenwerking met Celdekor is dat ze heel flexibel waren. Zo hebben we bijvoorbeeld nog gesleuteld aan de afmetingen van sommige kasten, en beslist om op enkele plaatsen nog extra legplanken te voorzien. Werfleider Patrik en zijn team dachten echt mee na over hoe we de collectie van Petrouchka zo goed mogelijk konden presenteren aan onze dansers.

Houten inbouwkasten voor spitzen

  • Voor de inrichting kozen we voor hout in een lichte kleur
  • Inbouwkasten op 3 wanden, die zorgen voor voldoende opbergruimte voor de stock van Brigitte
  • Geïntegreerde spiegel van vloer tot plafond in één van de kastwanden
  • Lage kasten op maat aan de kant van de vitrine die een dubbele functie hebben: etalagekast aan de ene kant, extra opbergruimte aan de andere kant

Ook inbouwkasten nodig in jouw winkelpand?

Daar helpen we je bij Celdekor heel graag bij. Neem gerust contact met ons op om alle opties te bespreken.

Deel dit artikel op: