celdekor interieurbouw

twee generaties sterk
1
1
1
1
MEER DAN 40 JAAR ERVARING

In 1979 besloten Marcel en Agnes om een interieurbouwbedrijf te starten; Celdekor werd geboren. Het begon allemaal in een garage met één ‘combiné’. De rest is geschiedenis.

Vandaag staat zoon Bert aan het roer van de interieurbouw- en maatwerkéénheid. Intussen beschikt Celdekor over een modern machinepark en een ruime bedrijfshal. Dochter An coördineert alle los meubilair- en raamdecoratieprojecten. Elke dag worden zij ondersteund door een team van 12 gepassioneerde medewerkers.

kwaliteit

Je kan kiezen uit een ruim aanbod van gecertificeerd en hoogwaardig constructie- en afwerkingsmateriaal.

service

Je kan beroep doen op onze servicedienst voor inventarisatie en  onderhoud van binnendeuren / branddeuren, voor kleine herstellingen aan meubelwerk, en voor onderhoud van ander interieuronderdelen.

Ook professionele plaatsers kunnen bij ons terecht: contacteer ons om alle mogelijkheden te verkennen.

klantgericht

Wij werken al meer dan 40 jaar voor zelfstandigen en bedrijven. Wij zijn helemaal thuis in de specifieke eisen die gebouwen en ruimtes de bank- en verzekeringensector stellen.

IMG_IT_vweb
Ilse Thienpont
Kunstencentrum nona Mechelen
Zakelijke leiding

Samenwerken met Celdekor voelde heel persoonlijk en op maat aan. We waren als klant allesbehalve een nummer, er was oprechte interesse in ons project. Met veel beroepseer en vakkennis werd ons project tot een goed einde gebracht. Er was opvolging van begin tot eind. Met al onze twijfels en bijkomende vragen konden we terecht bij de projectleider die het project niet losliet tot alle details helemaal in orde waren. Het was een hele fijne samenwerking en we zijn trots op het resultaat.

IMG_SW_vweb
Saskia Wouters
imec Leuven
Team Leader Projects

Op imec hebben we de afgelopen jaren heel wat mooie projecten gerealiseerd in samenwerking met Celdekor. Voor verschillende projecten verzorgden zij het maatwerk, maar ook voor de plaatsing van zonwering in onze kantoren hebben we op hun uitstekende service kunnen rekenen. Zowel in ontwerpfase als tijdens uitvoering zullen zij steeds meedenken met de klant en zoeken naar haalbare oplossingen. Er wordt steeds met veel oog voor detail gewerkt, waardoor het eindresultaat naar ieders tevredenheid is.

IMG_NK_vweb
Nathalie Kok
KU Leuven
Architect

We kijken terug op een zoveelste fijne en vlotte samenwerking. Zowel in de voorbereidingsfase als bij de plaatsing stond een vlotte communicatie en vakmanschap centraal. Het resultaat is geslaagd en mag absoluut gezien worden.

Realisaties
1
1
1
1
BEKIJK HIER ENKELE VAN ONZE GEREALISEERDE PROJECTEN