celdekor interieurbouw

interieurbouw

1
1
1
1

Celdekor: MEER DAN 40 JAAR ERVARING

Celdekor is specialist in interieurbouw: van klein maatwerk tot volledige totaalprojecten en alles daar tussen in. Wij zijn een maatwerkbedrijf voor particulieren en zakelijke klanten.
Al meer dan 40 jaar maken onze vakmannen kwalitatieve

  • keukens
  • badkamers
  • dressings
  • slaapkamers
  • maatkasten
  • bergingsruimtes
  • binnendeuren
  • gordijnkasten
  • tv-meubels
  • wandkasten

Onze realisaties zijn het beste bewijs van ons vakmanschap. Het Celdekor-team bundelt jouw interieurwensen, geeft jou praktisch advies rond het esthetisch en functioneel inrichten van de leefruimte en werkt het geheel tot in de puntjes af.
Met onze duurzame interieurs streven we naar topkwaliteit en een maximale klantentevredenheid.
Lees meer over onze missie-visie en waarden.

kwaliteit

Je kan rekenen op het gebruik van degelijke materialen: wij kiezen uitsluitend voor gecertificeerd en hoogwaardig constructie- en afwerkingsmateriaal.

service

Je krijgt toelichting bij elke stap van het maakproces en je ontvangt praktische informatie over het optimale onderhoud en gebruik van jouw nieuwe interieur.

klantgericht

Onze klanten komen vaak terug, soms zelfs van de ene generatie op de andere, en daar zijn we trots op!

IMG_fam_Vandebril-Wouters_vweb
Familie Vandebril - Wouters

Wij lieten onze zonwering plaatsen door Celdekor en kunnen terugblikken op een bijzondere fijne samenwerking. Vanaf de beginfase tot de uiteindelijke afwerking, konden wij steeds rekenen op hun professionele kennis en service, met een resultaat dat er mag zijn! Duidelijke en open communicatie, heldere afspraken en een fijne na-service. Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare firma, met jarenlange ervaring, kunnen wij Celdekor alleen maar aanbevelen!

IMG_fam_R-V_vweb
Familie Rabsahl - Vercauteren

In 2017 realiseerde Celdekor het interieur van onze woning in Mechelen. Van een winddicht omhulsel tot onze thuis. Van verdiepingen creëren tot het perfect uitwerken van de keuken en badkamer, van vloer leggen tot de laatste schilderwerken. De afspraken die met ons en onze architect werden gemaakt, de samenwerking met de loodgieter, elektricien, trappenbouwer: alles verliep gewoonweg goed. We zijn nog steeds heel tevreden, en willen en kunnen Celdekor warm aanbevelen.

Realisaties
1
1
1
1
BEKIJK HIER ENKELE VAN ONZE GEREALISEERDE PROJECTEN

Interieurbouwer Celdekor

In 1979 zijn Marcel en Agnes gestart met een interieurbouwbedrijf: Celdekor was een feit. Het begon allemaal kleinschalig: net als Apple startten we in de garage thuis🙂. Dankzij een groeiend aantal tevreden klanten, groeide Celdekor uit tot een gezonde en innovatieve KMO met een modern machinepark en een ruime schrijnwerkerij.
Het Celdekor-team bestaat uit 12 gepassioneerde medewerkers, stuk voor stuk vakmensen met een hart voor duurzame interieurs en een topservice voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Bedrijfsleider Bert stuurt de interieurbouw- en maatwerkeenheid aan.

‘Ik haal veel voldoening in het in mekaar passen van de bouwkundige puzzelstukjes. Het blijft boeiend om een concept te zien evolueren over losse interieurelementen naar een mooi, naadloos afgewerkt interieurproject. Hout is fantastisch materiaal om mee te werken.’

Laten we afspreken

An coördineert alle los meubilair- en raamdecoratieprojecten.

‘Het is een voorrecht om mensen hun interieurstijl, -dromen en wensen te leren kennen en daar gepast op in te spelen met de juiste materialen en producten. De aankleding kan een interieur maken of kraken.’

Laten we afspreken

Interieurbouw is onze passie

Voor Celdekor is interieurbouw maatwerk, waarbij we onze ervaring, vakmanschap en passie ten volle inzetten. Wij adviseren, ontwerpen, maken en plaatsen meubelen en interieurs en dit zowel voor woningen als winkels, kantoren of industriële projecten.
Lees meer over onze aanpak.