celdekor interieurbouw

twee generaties sterk
1
1
1
1
MEER DAN 40 JAAR ERVARING

In 1979 besloten Marcel en Agnes om een interieurbouwbedrijf te starten; Celdekor werd geboren. Het begon allemaal in een garage met één ‘combiné’. De rest is geschiedenis.

Vandaag staat zoon Bert aan het roer van de interieurbouw- en maatwerkéénheid. Intussen beschikt Celdekor over een modern machinepark en een ruime bedrijfshal. Dochter An coördineert alle los meubilair- en raamdecoratieprojecten. Elke dag worden zij ondersteund door een team van 12 gepassioneerde medewerkers.

kwaliteit

Je kan rekenen op het gebruik van degelijke materialen: wij kiezen uitsluitend voor gecertificeerd en hoogwaardig constructie- en afwerkingsmateriaal.

service

Je krijgt toelichting bij elke stap van het maakproces en je ontvangt praktische informatie over het optimale onderhoud en gebruik van jouw nieuwe interieur.

klantgericht

Onze klanten komen vaak terug, soms zelfs van de ene generatie op de andere, en daar zijn we trots op!

IMG_fam_Vandebril-Wouters_vweb
Familie Vandebril - Wouters

Wij lieten onze zonwering plaatsen door Celdekor en kunnen terugblikken op een bijzondere fijne samenwerking. Vanaf de beginfase tot de uiteindelijke afwerking, konden wij steeds rekenen op hun professionele kennis en service, met een resultaat dat er mag zijn! Duidelijke en open communicatie, heldere afspraken en een fijne na-service. Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare firma, met jarenlange ervaring, kunnen wij Celdekor alleen maar aanbevelen!

IMG_fam_R-V_vweb
Familie Rabsahl - Vercauteren

In 2017 realiseerde Celdekor het interieur van onze woning in Mechelen. Van een winddicht omhulsel tot onze thuis. Van verdiepingen creëren tot het perfect uitwerken van de keuken en badkamer, van vloer leggen tot de laatste schilderwerken. De afspraken die met ons en onze architect werden gemaakt, de samenwerking met de loodgieter, elektricien, trappenbouwer: alles verliep gewoonweg goed. We zijn nog steeds heel tevreden, en willen en kunnen Celdekor warm aanbevelen.

Realisaties
1
1
1
1
BEKIJK HIER ENKELE VAN ONZE GEREALISEERDE PROJECTEN