TOPPOINT-VERSUSGORDIJN: NIEUW IN ONZE COLLECTIE

Deze twee-in-één gordijn kan licht doorlaten en verduisteren. Mooi, strak, kamerhoog, transparant én verduisterend.

Deze gordijn is samen te stellen zoals jij dit wil met alle in-between gordijnstoffen van Toppoint en altijd inclusief rails.

In 3 stappen kies je je perfecte Versus® gordijn:
1 – Maak een keuze uit de meer dan 500 prachtige Toppoint kamerhoge in-between stoffen,
2 – Bepaal jouw plooi-breedte: het Versus® gordijn is beschikbaar met 89 en 127 mm lamellen, grijs of wit, waarmee je een smalle of bredere opening kunt realiseren,
3 – Kies de gewenste kleur rails. Elegant wit, chique zwart of design-grijs.

 

Verborgen techniek
Versus® gordijnen zijn in-between Wave gordijnen waarin verborgen lichtdichte lamellen verwerkt zijn. De zwevende, verborgen, verticale lamellen kunnen in elke gewenste verticale stand worden gedraaid. De lamellen zijn voorzien van speciaal afgeronde hoeken zodat jouw in-between gordijnen niet kunnen beschadigen. De speciale band met drukkers klikt moeiteloos om de lamellen heen. De lichtinval is met één handeling eenvoudig te bepalen. Zo creëer je jouw ultieme privacy; gordijn en zonwering in één.

 

Naadloos gordijn voor kantoor en openbare ruimtes
Met oog voor het kleinste detail wordt door onze coupeuses jouw Versus® gordijn geconfectioneerd. Altijd naadloze confectie door uitsluitend kamerhoge Toppoint in-betweens te verwerken. Het strakke Toppoint railssysteem en de verborgen lamellen staan garant voor jarenlang genieten van je Versus® gordijn. Ook voor gebruik in openbare ruimtes is de Versus® een perfecte oplossing; kies dan voor een brandvertragende Toppoint in-between.

Gordijn Toppoint-Versus

Benieuwd naar nog meer raamdecoratie mogelijkheden? Ontdek meer op onze website!

Deel dit artikel op: