Maatwerkmeubilair

Meubel op maat              

Met een meubel op maat kan je de beschikbare ruimte optimaal benutten en de meubels afstemmen op je bestaand interieur. Het resultaat is een smaakvol geheel met een duidelijke visie.
Celdekor helpt jou graag met al je maatwerkvraagstukken: vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. De vele houtsoorten (mdf, melamine, hpl, fineer, …) kunnen gecombineerd worden met andere materialen zoals natuursteen, composiet, staal of glas. We werken met eigen plaatsers waardoor we de kwaliteit en timing van elke fase zelf in handen houden.

Inspiratie nodig?
Bekijk onze realisaties van wandmeubels, dressoirs, kledingkasten, dressings, keukenkasten, bedden, tv-meubels, audio-meubels, keukenkasten, boekenkasten, …
Ook voor zakelijke klanten maken we kwaliteitsmeubels op maat en voeren we volledige interieurprojecten of totaalrenovaties uit.

De mogelijkheden, materialen en afwerkingsmogelijkheden zijn legio.
Daarom spreken we graag af in onze toonzaal zodat we jouw interieurwensen kunnen inventariseren. Ter plaatse kan jij al je vragen stellen, stalen en afgewerkte meubels bekijken of zelfs een kijkje nemen in ons atelier. Heb je al een tekening, foto’s of een moodboard op zak? Prima, hiermee is de richting voor het ontwerp al gezet. Geef ons een seintje, dan maken we graag tijd voor je vrij.

 

Kasten op maat

Vrijstaande meubels, wandmeubels, inbouwkasten op maat, opbergkasten in L-vorm of onder schuine daken, berging kasten, dressoirs, slaapkamerkasten, … in ons atelier zorgen we voor de perfecte afwerking.
Jij beslist: bepaal zelf de vorm, het formaat, het materiaal, de indeling, de kleur, de uitstraling… van de maatkast. Natuurlijk adviseren wij jou hier graag bij en ondersteunen we jou met tips die gebaseerd zijn op onze jarenlange ervaring.

Dressing op maat

Droom je van een stijlvolle en overzichtelijke dressing op maat? Wij stemmen jouw dressing af op jouw garderobe.

TV-meubel op maat

Ga je voor een strak hangmeubel dat niet met alle aandacht gaat lopen of toch liever een landelijke commode? Wij zorgen voor een 100% match met de stijl van je woning.

Badkamermeubel

In een vochtige badkamer is de keuze van het materiaal belangrijk. Wij maken handige badkamermeubels om al je spullen zoals handdoeken, verzorgingsproducten enz. netjes op te bergen. Ook met wastafels en het ‘wegwerken’ van wasmachines en drogers hebben wij ervaring.