Celdekor Interieurbouw

Interieurbouw voor de private en publieke sector

Interieurbouw

1
1
1
1
MEER DAN 40 JAAR ERVARING

Interieurbouw is onze specialiteit: van klein maatwerk tot volledige make-overs of totaalprojecten. Wij zijn een maatwerkbedrijf voor professionele klanten en particulieren.  Al twee generaties lang staat Celdekor borg voor het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van kwalitatieve interieurs op maat voor

 • vrije beroepen
 • retail
 • publieke gebouwen
 • kantoren
 • onthaalbalies
 • hotels en b&b
 • woonzorgcentra
 • ziekenhuizen
 • kinderdagverblijven
 • refters
 • maatkasten
 • binnendeuren

Bekijk onze realisaties en laat je overtuigen door ons vakmanschap. Als allround partner in interieurbouw denken we graag met jou mee. We streven naar een interieur op maat waarin mensen zich goed voelen. Een verblijf-, eet-, winkel- of werkruimte die zowel op esthetisch als functioneel vlak ‘klopt’.
Door het gebruik van hoogwaardige materialen maken we duurzame interieurs gericht op intensief gebruik.

Lees meer over onze missie, visie en waarden.

Daarnaast dragen we duurzaam en veilig ondernemen hoog in het vaandel. We zijn een VCA**-gecertificeerd bedrijf en we kiezen zo veel mogelijk voor hout met PEFC- en/of FSC-label.

Interieurbouwer Celdekor: hoe het begon

Celdekor zag het licht in 1979 en kreeg snel naam en faam als interieurbouwer. De site in Molenstede omvat o.a. een toonzaal van 500 m2 en een goed uitgeruste schrijnwerkerij.
Interieurbouw is teamwork. Het Celdekor-team bestaat uit 12 gepassioneerde medewerkers, stuk voor stuk vakmensen waaronder CAD-CAM tekenaars en gediplomeerde schrijnwerkers. Allen met een hart voor duurzame interieurs en de goesting om klanten een topservice te geven.

Bedrijfsleider Bert stuurt de interieur- en maatwerkeenheid aan:

“Elk bedrijf heeft een eigen bedrijfscultuur. Maatwerk laat toe om die cultuur in je interieur te verwerken. De visie van onze klanten uitwerken in maatoplossingen is een boeiend en creatief proces, dat elke keer weer anders is.”

Contacteer het interieurbouw- en maatwerkteam

 

An coördineert alle los meubilair- en raamdecoratieprojecten:

“Kleur, meubelen en raamdecoratie zetten de sfeer in een interieur: van rustig tot dynamisch, eenvoudig of met opvallende eyecatchers. Wij geven jou advies op basis van de functie van de ruimte en de sfeer die bij je bedrijf of organisatie past.”

Contacteer An

Interieurbouw is onze passie

Interieurbouw is maatwerk van a tot z. Celdekor ontwerpt, bouwt, installeert en werkt af. Onze eigen vakmensen werken voor totaalrenovaties samen met aannemers in elektriciteit en sanitair.  Door onze expertise en ervaring te bundelen kunnen we elke interieurbouw integraal aanpakken.

Lees meer over onze aanpak.

Voordelen van interieur op maat

1 Uniek meubel en interieur
Elk bedrijf of elke organisatie is uniek, kies een interieur dat is afgestemd op de bedrijfscultuur en een antwoord biedt op de noden van de leef- en werkomgeving.

2 Professioneel advies
Doe beroep op onze opgebouwde expertise in b2b-interieurbouw en laat je adviseren over de vele mogelijkheden, de do’s & don’ts en budgettaire keuzes.

3 Bespaar op kantoor- of winkelruimte
Met maatwerk haal je het maximum uit een beschikbare ruimte, waardoor een kleiner pand of kantoor mogelijk is. Informeer naar onze maatoplossingen om kleine ruimtes praktisch in te delen of optisch te vergroten.

4 Persoonlijk aanspreekpunt die jou ontzorgt
Jouw interieurproject krijgt een projectmanager toegewezen. Hij of zij is jouw persoonlijk aanspreekpunt die de werken op de voet opvolgt, van ontwerp tot oplevering. Je kan bij hem terecht met al je wensen en vragen.

5 Duurzaam
Met hoogwaardige materialen zoals Shinnoki of Nordus zorgen we voor een duurzame afwerking en lange levensduur, gericht op intensief gebruik. Jouw keuze voor lokaal maatwerk bij Celdekor, is een keuze voor een ambachtelijk product gemaakt in een veilige omgeving – lees onze waarden.

kwaliteit

Je kan kiezen uit een ruim aanbod van gecertificeerd en hoogwaardig constructie- en afwerkingsmateriaal.

service

Je kan beroep doen op onze servicedienst voor inventarisatie en  onderhoud van binnendeuren / branddeuren, voor kleine herstellingen aan meubelwerk, en voor onderhoud van ander interieuronderdelen.

Ook professionele plaatsers kunnen bij ons terecht: contacteer ons om alle mogelijkheden te verkennen.

klantgericht

Wij werken al meer dan 40 jaar voor zelfstandigen en bedrijven. Wij zijn helemaal thuis in de specifieke eisen die gebouwen en ruimtes de bank- en verzekeringensector stellen.

IMG_IT_vweb
Ilse Thienpont
Kunstencentrum nona Mechelen
Zakelijke leiding

Samenwerken met Celdekor voelde heel persoonlijk en op maat aan. We waren als klant allesbehalve een nummer, er was oprechte interesse in ons project. Met veel beroepseer en vakkennis werd ons project tot een goed einde gebracht. Er was opvolging van begin tot eind. Met al onze twijfels en bijkomende vragen konden we terecht bij de projectleider die het project niet losliet tot alle details helemaal in orde waren. Het was een hele fijne samenwerking en we zijn trots op het resultaat.

IMG_SW_vweb
Saskia Wouters
imec Leuven
Team Leader Projects

Op imec hebben we de afgelopen jaren heel wat mooie projecten gerealiseerd in samenwerking met Celdekor. Voor verschillende projecten verzorgden zij het maatwerk, maar ook voor de plaatsing van zonwering in onze kantoren hebben we op hun uitstekende service kunnen rekenen. Zowel in ontwerpfase als tijdens uitvoering zullen zij steeds meedenken met de klant en zoeken naar haalbare oplossingen. Er wordt steeds met veel oog voor detail gewerkt, waardoor het eindresultaat naar ieders tevredenheid is.

IMG_NK_vweb
Nathalie Kok
KU Leuven
Architect

We kijken terug op een zoveelste fijne en vlotte samenwerking. Zowel in de voorbereidingsfase als bij de plaatsing stond een vlotte communicatie en vakmanschap centraal. Het resultaat is geslaagd en mag absoluut gezien worden.

winkelinrichting-houten-inbouwkasten-balletwinkel-petrouchka-2-min
Brigitte De Meulenaere
Petrouchka Hasselt
Zaakvoerder

Wat ik fijn vond aan de samenwerking met Celdekor is dat ze heel flexibel waren. Zo hebben we bijvoorbeeld nog gesleuteld aan de afmetingen van sommige kasten, en beslist om op enkele plaatsen nog extra legplanken te voorzien. Werfleider Patrik en zijn team dachten echt mee na over hoe we de collectie van Petrouchka zo goed mogelijk konden presenteren aan onze dansers.

Kristof Ribus
AG Stadsontwikkeling Leuven
Projectbeheerder

Wij kijken terug op een constructieve samenwerking met Celdekor. Professioneel, anticiperend, probleemoplossend en respectvol. Niet enkel naar ons als opdrachtgever, maar ook tegenover de andere uitvoerders. Tijdens een circulaire renovatie werk je intensief & gelijktijdig samen op kleine oppervlaktes, en we beseffen als bouwheer dat dat niet zo vanzelfsprekend is. Maar de verstandhouding met team Celdekor was altijd positief en collegiaal doorheen de verschillende fases van het renovatieproject.

Realisaties
1
1
1
1
BEKIJK HIER ENKELE VAN ONZE GEREALISEERDE PROJECTEN