Interieurprojecten

Interieurprojecten: van ontwerp tot plaatsing

 

Celdekor werkt jouw ideeën planmatig uit, van ontwerp tot oplevering. Met een team van o.a. een binnenhuisarchitect, werfleiders, schrijnwerkers en plaatsers kunnen wij elke interieurproject van a tot z zelfstandig uitvoeren, zonder de hulp van onderaannemers. Hiermee sluiten we onvoorziene vertragingen bij derden uit waardoor onze werfleider jouw project correct kan inschalen en opvolgen. Die werfleider is jouw vast aanspreekpunt voor alle technische of praktische vragen waardoor we jou van verdere opvolging ontzorgen.

Celdekor coördineert zowel interieurprojecten bij particulieren als zakelijke klanten (kantoren, winkels, publieke ruimtes, …).

 

Interieuradvies aan huis of ter plaatse bij Celdekor

Zie je je nieuw interieur al helemaal voor je? Of weet je niet goed waar te beginnen?
Onze interieurarchitect staat voor je klaar met professioneel advies.

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak; wij luisteren naar jouw interieurdromen en denken met je mee. Op basis van tekeningen of het plaatsbezoek werken we een gratis prijsvoorstel uit. Lees meer over onze aanpak.


Interieurontwerp

Jouw interieurwensen worden gebundeld en vertaald in een interieurvoorstel op maat, voorzien van een 3D-tekening. Met deze visuele voorstelling kan je beter inschatten hoe het interieurproject eruit zal zien en aan de hand van materiaal- en kleurstalen kan je keuzes maken.
Het ontwerp moet niet alleen 100% aan jouw smaak beantwoorden, we waken ook over de functionaliteit en het gebruiksgemak van elk interieurproject.

 

Interieurrenovatie en nieuwe interieurwerken

Professioneel interieurwerk vereist vakkennis en ervaring; dé troeven van Celdekor.
Een interieurrenovatie vergt een gedetailleerde voorbereiding, coördinatie en opvolging. Wij nemen de renovatiestress bij je weg door onze totaalservice waarbij de aan jou toegewezen werfleider alles in goede banen leidt.
Ons maatwerk in hout kan gecombineerd worden met andere materialen zoals steen, staal of glas voor het maken van:

kasten
wanden
binnendeuren
lambriseringen
keukens
badkamers
slaapkamers

 

Renovatie badkamer

Is de tijd rijp voor een badkamerrenovatie? Wij geven je tips voor een praktische indeling en laten je kennis maken met verschillende stijlen (modern, strak, compact, luxueus …).
Totaalrenovatie inclusief afbraak is mogelijk. Kwaliteit en maatwerk voor ieders budget.

Renovatie keuken

Is je keuken aan vernieuwing toe? Gemiddeld gaat een keuken 20 jaar mee, reden te meer om te gaan voor jouw droomkeuken en voor maatwerk te kiezen. Ontdek onze oplossingen en onze persoonlijke service van ontwerp tot plaatsing.

Renovatie zolder

Vergroot je leefruimte en maak van je zolder een extra slaapkamer, badkamer, hobbyruimte of kantoor. Wedden dat onze realisaties je inspiratie geven?

 

Totaalproject

Wil je een totale make-over van je interieur?
Je kan bij Celdekor terecht voor totaalprojecten met naast interieur ook andere verbouwingswerken. Voor deze laatste werken wij met betrouwbare partners die gespecialiseerd zijn in afbraak, elektriciteitswerken, sanitaire klussen, het plaatsen van vloerbekleding, het plaatsen van gyproc of stukwerk, schilderwerk enz.