Celdekor Interieurbouw

Interieurbouw

1
1
1
1

Celdekor: MEER DAN 40 JAAR ERVARING

Interieurbouw

Celdekor is specialist in interieurbouw: van klein maatwerk tot volledige totaalprojecten en alles daar tussen in. Wij zijn een maatwerkbedrijf voor particulieren en zakelijke klanten.
Al meer dan 40 jaar maken onze vakmannen kwalitatieve

  • keukens
  • badkamers
  • dressings
  • slaapkamers
  • maatkasten
  • bergingen
  • binnendeuren
  • gordijnkasten
  • wandkasten

Onze realisaties zijn het beste bewijs van ons vakmanschap. Het Celdekor-team bundelt jouw interieurwensen, geeft jou praktisch advies rond het esthetisch en functioneel inrichten van de leefruimte en werkt het geheel tot in de puntjes af.
Met onze duurzame interieurs streven we naar topkwaliteit en een maximale klantentevredenheid.

Lees meer over onze missie, visie en waarden.

Interieurbouwer Celdekor

In 1979 zijn Marcel en Agnes gestart met een interieurbouwbedrijf: Celdekor was een feit. Het begon allemaal kleinschalig: net als Apple startten we in de garage thuis 🙂. Dankzij een groeiend aantal tevreden klanten, groeide Celdekor uit tot een gezonde en innovatieve KMO met een modern machinepark en een ruime schrijnwerkerij.
Het Celdekor-team bestaat uit 12 gepassioneerde medewerkers, stuk voor stuk vakmensen met een hart voor duurzame interieurs en een topservice voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Bedrijfsleider Bert stuurt de interieurbouw en -maatwerkeenheid aan:

“Ik haal veel voldoening in het in mekaar passen van de bouwkundige puzzelstukjes. Het blijft boeiend om een concept te zien evolueren over losse interieurelementen naar een mooi, naadloos afgewerkt interieurproject. Hout is fantastisch materiaal om mee te werken.”

Contacteer ons team

An coördineert alle los meubilair- en raamdecoratieprojecten:

“Het is een voorrecht om mensen hun interieurstijl, -dromen en wensen te leren kennen en daar gepast op in te spelen met de juiste materialen en producten. De aankleding kan een interieur maken of kraken.”

Contacteer An

Interieurbouw is onze passie

Voor Celdekor is interieurbouw maatwerk, waarbij we onze ervaring, vakmanschap en passie ten volle inzetten. Wij adviseren, ontwerpen, maken en plaatsen meubelen en interieurs en dit zowel voor woningen als winkels, kantoren of industriële projecten.
Lees meer over onze aanpak.

 

Waarom kiezen voor maatwerk?

 

Ondanks het grote aanbod van standaardmeubelen waaronder die van de grote Zweedse meubelfabrikant 🙂, kiezen nog steeds veel mensen voor maatwerkmeubilair en -interieur en dit om de volgende redenen:

 

Uniek meubel en interieur, dat matcht met jouw wensen en praktische noden.
Je kiest zelf het formaat, het materiaal, de kleur en de afwerking. Je krijgt vooraf een 3D-tekening, zo kan je goed inschatten hoe het er in de realiteit gaat uitzien. Desgewenst kan je ook de hulp van onze interieurexpert of binnenhuisarchitect inroepen.

 

‘The perfect fit’
Maatwerkmeubels hebben geen beperking in vorm of maat en dus ideaal om bijvoorbeeld kleine of ‘verloren’ ruimtes in te vullen. Met maatwerk haal je het maximum uit een beschikbare ruimte.

 

Deskundig advies
Bij Celdekor kan je rekenen op +40 jaar ervaring in interieurprojecten, maatwerkmeubilair, los meubilair en raamdecoratie. Wij vinden dat meubels en interieurs niet alleen mooi moeten zijn, maar ook functioneel. Afhankelijk van de setting en toepassing, adviseren wij jou omtrent design en materialenkeuze voor een langdurig en optimaal gebruiksgemak.

 

Zorgeloze samenwerking
Je regelt alles met één partij. Naast losse meubels, verzorgen wij ook totaalinterieurs en de aankleding met raamdecoratie. Hierdoor kunnen we de werken vlot op elkaar afstemmen en vermijden we miscommunicatie.
Bij onze interieurprojecten is de werfleider jouw vast aanspreekpunt voor alle technische of praktische vragen en hij ontzorgt jou van verdere opvolging.

 

Duurzaam
Meubels maken is een ambacht. Kwalitatieve, duurzame meubels maken vergt kennis van materialen en creativiteit. Voor onze klanten stellen we steeds voor om te werken met PEFC-gelabeld hout, we verwarmen overigens al van in 1980 met niet-fossiele brandstoffen en we kiezen vanaf dit jaar voor hybride voertuigen.

 

Koop lokaal
Door te kiezen voor Celdekor, kies je voor een Vlaamse KMO die mensen tewerk stelt uit de regio. Onze medewerkers beschikken over diploma’s als schrijnwerker, keuken- en interieurbouwer en binnenhuisadviseur.
Met een lokaal meubel of interieur ben je zeker dat het eerlijk en in een veilige omgeving is gemaakt – lees ook onze waarden.

kwaliteit

Je kan rekenen op het gebruik van degelijke materialen: wij kiezen uitsluitend voor gecertificeerd en hoogwaardig constructie- en afwerkingsmateriaal.

service

Je krijgt toelichting bij elke stap van het maakproces en je ontvangt praktische informatie over het optimale onderhoud en gebruik van jouw nieuwe interieur.

klantgericht

Onze klanten komen vaak terug, soms zelfs van de ene generatie op de andere, en daar zijn we trots op!

IMG_fam_Vandebril-Wouters_vweb
Familie Vandebril - Wouters

Wij lieten onze zonwering plaatsen door Celdekor en kunnen terugblikken op een bijzondere fijne samenwerking. Vanaf de beginfase tot de uiteindelijke afwerking, konden wij steeds rekenen op hun professionele kennis en service, met een resultaat dat er mag zijn! Duidelijke en open communicatie, heldere afspraken en een fijne na-service. Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare firma, met jarenlange ervaring, kunnen wij Celdekor alleen maar aanbevelen!

IMG_fam_R-V_vweb
Familie Rabsahl - Vercauteren

In 2017 realiseerde Celdekor het interieur van onze woning in Mechelen. Van een winddicht omhulsel tot onze thuis. Van verdiepingen creëren tot het perfect uitwerken van de keuken en badkamer, van vloer leggen tot de laatste schilderwerken. De afspraken die met ons en onze architect werden gemaakt, de samenwerking met de loodgieter, elektricien, trappenbouwer: alles verliep gewoonweg goed. We zijn nog steeds heel tevreden, en willen en kunnen Celdekor warm aanbevelen.

nuLJ9Gjb_400x400
Annelies Orye

An van Celdekor kwam met een hele hoop stalen langs bij ons thuis. Samen kozen we een stof die zowel qua kwaliteit, kleur en budget het beste bij ons past. De verdere opvolging en levering liep ook heel erg vlot. Ook toen bleek dat er in één van de gordijnen een klein fabrieksfoutje zat. Dat stuk werd zonder discussie vervangen. Ons huis is ineens een heel pak gezelliger én frisser. De ruimte ‘klinkt’ ook beter, wat een groot voordeel is met 2 kleine kinderen in huis. Wij blikken meer dan tevreden terug op de samenwerking met Celdekor. Met een persoonlijke aanpak & open manier van communiceren maken jullie écht het verschil!

 

Realisaties
1
1
1
1
BEKIJK HIER ENKELE VAN ONZE GEREALISEERDE PROJECTEN