Onze aanpak

1. LET’S MEET

Al onze projecten starten met een goed gesprek. We luisteren naar jouw interieurideeën en renovatieplannen. Op basis van het gesprek en de input werken wij een offerte op maat uit. Geef ons een seintje, dan maken we graag tijd voor je vrij. De koffie staat al klaar in ons kantoor te Molenstede.

2. Ontwerp & advies

Beschik je over afmetingen, een plan of schets? Onze studiedienst gebruikt dit als basis voor een 3D-ontwerp. Te weinig of te veel inspiratie? Dan komt onze interieurspecialist bij je langs om de mogelijkheden te bekijken.

3. opmeting

We wijzen jouw project toe aan één van onze werfleiders, die langskomt om alles nauwkeurig op te meten. Een voorbereiding tot in de puntjes draagt bij tot een vlotte productie en eventuele plaatsing achteraf. De werfleider is jouw vast aanspreekpunt voor alle technische of praktische vragen en hij ontzorgt jou van verdere opvolging.

4. op maat gemaakt

Van zodra onze leveranciers alle materialen geleverd hebben dan kunnen wij starten met de productie. Onze gekwalificeerde schrijnwerkers gaan voor jou aan de slag in ons eigen atelier.

5. Afhaling of levering en plaatsing

Na de productiefase kan je de stukken afhalen in onze magazijnen. Onze eigen plaatsingsdienst kan deze ook leveren en plaatsen op de afgesproken locatie en datum.

6. Tevreden klant

Wij evalueren elk project en streven naar een optimale klantentevredenheid.
Wij vernemen graag van jou hoe je de samenwerking hebt ervaren.