NIRAS Dessel: een onthaalbalie op maat in fineer eik en kogelwerend glas

onthaalbalie-op-maat-niras

In het zuidoosten van de Antwerpse Kempen vind je NIRAS: de nationale instelling voor radioactief afval en verrijkte splijtstoffen. Op deze site in Dessel beheren ze al het radioactieve afval van België, met respect voor de samenleving en het leefmilieu.

Bij het horen van de term ‘radioactief afval’ denken de meeste mensen aan ondergrondse berging. Maar daar beperkt NIRAS zich niet toe. In 2006 kreeg de instelling van de federale regering de opdracht om in te zetten op oppervlakteberging voor laag- en middelactief kortlevend radioactief afval. Om die ambitie te kunnen realiseren, veranderde de site de afgelopen jaren in een bouwwerf.

Onthaalbalie op maat & meer voor het kantoorgebouw van de toegangscluster

1 van die werven was die van de toegangscluster. Die vormt als het ware de toegangspoort tot de bergingssite, en bestaat uit een kantoorgebouw en 2 technische gebouwen

In het kantoorgebouw van de toegangscluster vind je naast de bureaus van het personeel ook de controlezaal voor de bergingsinstallatie terug. Voor de afwerking van het interieur deed NIRAS een beroep op Celdekor: een opdracht waar we met veel plezier onze schouders onder hebben gezet.

Maatwerk met fineer eik en kogelwerend glas

  • We realiseerden een onthaalbalie op maat, afgewerkt met kogelwerend glas en fineer eik
  • We zorgden voor een maatwerk keuken en copycorner voor het personeel
  • Doorheen het gebouw integreerden we LED-strips in de houten wandpanelen voor een stijlvolle look
  • We werkten het geheel af met meubilair op maat

We zijn bijzonder fier op het eindresultaat, dat we afleverden in onderaanneming voor de firma Cordeel uit Hoeselt. We bedanken bij deze ook graag onze partner Metaalbouw van Vlierden voor de fijne samenwerking, en natuurlijk ook NIRAS voor het vertrouwen!

Ook uitpakken met een onthaalbalie op maat?

Contacteer ons dan gerust om jouw project te bespreken We bezorgen je met plezier advies en een offerte op maat.

Deel dit artikel op: