Raamdecoratie & los meubilair voor dit nieuwbouwappartement in Averbode

raamdecoratie-averbode

Van een gloednieuw appartement een echte thuis maken: dat is de uitdaging waar Celdekor bij de familie Linkhout-Dekrem uit Averbode voor stond. Dat deden we door in te zetten op 2 aspecten van interieur die toevallig ook onze stokpaardjes zijn: raamdecoratie én los meubilair.

 

raamdecoratie van belgische bodem

Voor de raamdecoratie viel ons oog al snel op de Illusion-lijn van het Belgische merk Diaz. Een relatief nieuw product, dat de perfecte combinatie is tussen de gezellige look van een overgordijn en de functionaliteit van een verticale jaloezie. Of je nu gaat voor volledig doorzicht, doorzicht met privacy of volledige privacy: met de Illusion kan het allemaal. Door de combinatie van een transparante en een dim-out stof kan je de lamellen zo oriënteren tot je de ideale lichtinval bekomt. Daarnaast kan je dit type raamdecoratie natuurlijk ook volledig openen voor een perfecte doorgang.

MAATWERKMEUBILAIR IN HOUT

  • Lage kast op maat in licht hout die dienst doet als tv-meubel
  • Wandkast op maat in licht hout in de eetkamer voor extra veel opbergruimte

 

los meubilair als finishing touch

  • Uittrekbare tafel waar tot 10 personen comfortabel aan kunnen zitten. De klant koos voor een frame in zwartgelakt metaal, het tafelblad is vervaardigd in Shinnoki fineer: hetzelfde materiaal als de wandkast, waardoor alles één geheel vormt
  • Zwarte stoelen met pvc-zitkuipen met zwart metalen frame. Die werkten we af met een vilten zitkussen, waardoor gasten in alle comfort kunnen tafelen.

Ook op zoek naar raamdecoratie of LOS MEUBILAIR?

An van Celdekor praat graag alle verschillende opties met je door. Contacteer haar gerust om jouw project te bespreken,

Deel dit artikel op: