Zonwerende overgordijnen in Leuvense gezinswoning

Annelies en haar man kwamen aankloppen bij Celdekor na een doorverwijzing van een bevriende architecte. In hun gerenoveerde woning op een boogscheut van universiteitsstad Leuven hingen op dat moment nog geen gordijnen op de benedenverdieping. Met de zomer én een tweede kindje op komst was interieur-prioriteit nummer 1 heel duidelijk: de woonkamer zo fris mogelijk houden.

zonwerende En akoestische overgordijnen 

In overleg met An van Celdekor koos het gezin voor Wave gordijnen in grijs uit de collectie van Diaz. Een Belgische fabrikant waar we bij Celdekor al heel wat jaren mee samenwerken. Annelies & co gingen voor een stof met light filtering. Die bieden privacy, maar laten wel nog een beperkte hoeveelheid licht door. Zo behoud je perfect de connectie met de buitenwereld zonder aan privacy in te boeten.

Voordelen van dit type overgordijnen:

  • Ze houden de warmte buiten in de zomer & binnen in de winter
  • Ze zijn naast zonwerend ook geluidsabsorberend: de akoestiek van je ruimte gaat er dus ook op vooruit.
nuLJ9Gjb_400x400
Annelies Orye

An van Celdekor kwam met een hele hoop stalen langs bij ons thuis. Samen kozen we een stof die zowel qua kwaliteit, kleur en budget het beste bij ons past. De verdere opvolging en levering liep ook heel erg vlot. Ook toen bleek dat er in één van de gordijnen een klein fabrieksfoutje zat. Dat stuk werd zonder discussie vervangen. Ons huis is ineens een heel pak gezelliger én frisser. De ruimte ‘klinkt’ ook beter, wat een groot voordeel is met 2 kleine kinderen in huis. Wij blikken meer dan tevreden terug op de samenwerking met Celdekor. Met een persoonlijke aanpak & open manier van communiceren maken jullie écht het verschil!

 

zonwerende overgordijnen: hoe verloopt de samenwerking?

  • Stap 1: Jij neemt contact met ons op via mail, telefoon of het contactformulier
  • Stap 2: We ontmoeten elkaar in onze toonzaal of bij jouw thuis. Samen overlopen we jouw noden, verwachtingen en budget. Daarna bekijken we alle mogelijkheden, systemen en stoffen.
  • Stap 3: Vervolgens bezorgen we jou een prijsraming. Ga je hiermee akkoord? Dan spreken we een moment af waarop we bij je langskomen om alles op te meten.
  • Stap 4: We zetten alles in gang voor de productie bij de fabrikant of in ons eigen atelier.
  • Stap 5: Ons team komt bij je langs om de raamdecoratie te plaatsen.

Met dank aan Annelies Orye & familie voor de fijne samenwerking.

Zonwerende overgordijnen: advies of offerte nodig?

Interieurspecialiste An van Celdekor bekijkt graag samen met jou welke zonwerende overgordijnen geschikt zijn voor jouw huis of bedrijf.

📞 013/78.04.81
📩 an@celdekor.be

💻 Of gebruik het contactformulier onderaan deze webpagina

Deel dit artikel op: