Interieurprojecten

Totaalprojecten: van ontwerp tot plaatsing

Celdekor werkt elk interieurproject projectmatig uit. Jouw visie is onze leidraad en eventueel kan een interieurarchitect je begeleiden om deze visie scherp te stellen.

We werken jouw wensen uit in een ontwerp, we meten alles nauwkeurig op en realiseren vervolgens jouw inrichting. Je krijgt een persoonlijke werfleider toegewezen, die het project nauwgezet opvolgt en antwoord geeft op al jouw vragen.

Je kan steeds rekenen op de expertise en creativiteit van een multidisciplinair team: interieurexpert, technisch tekenaar, calculator, werfleiders, schrijnwerkers en plaatsers. Daarnaast werken we met vaste onderaanemers voor afraakwerken, voor het plaatsen van nieuwe vloeren & plafonds, of voor bezettings-, elektriciteits- en schilderwerken.  Wij regelen alles zodat de werken strak op elkaar volgen en de hinder voor jouw zaak, winkel of openbare ruimte beperkt blijft.

Ook voor totaalrenovaties in woningen kan je bij Celdekor terecht.

 

Kantoorinrichting


Stem je kantoorinrichting af op je bedrijfscultuur en maak van je kantoor een tweede thuis waar medewerkers en bezoekers het beste uit zichzelf halen.
Wij maken elk kantoor anders en zorgen voor een optimale indeling van de kantoorruimte. Onze interieurarchitect helpt jou materialen, stoffen en kleuren te kiezen.

Bureau’s voor flexwerken, vergaderzalen, kantines en refters, scheidingswanden, wachtruimtes, onthaalbalies, coffee corners, home offices … voor elk project werken onze interieurbouwers een kantoorinrichting uit op maat. Onze voorbeelden spreken voor zich.

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee.
Lees meer over onze aanpak.

 

Winkelinrichting

 

Celdekor is thuis in elk retailconcept: onthaalbalies en recepties, take-away ruimtes voor de horeca,  stijlvolle interieurs voor kledingwinkels …  Met een exclusief en duurzame winkelinrichting versterk je je imago en zorg je voor een unieke klantbeleving, waar klanten met plezier komen kopen.
Je vertrouwt de inrichting of verbouwing van je winkel toe aan een ervaren partner die het volledige project opvolgt en coördineert om binnen de afgesproken deadline jouw winkelinterieur tot in de puntjes af te werken. Bekijk onze realisaties.

 

Inrichting publieke gebouwen

De inrichting bepaalt sterk het gevoel dat bezoekers krijgen bij het betreden van een publieke ruimte. Celdekor heeft ervaring met het ontwerpen, maken en plaatsen van inrichtingen die moeten beantwoorden aan specifieke eisen zoals een goede toegankelijkheid, de combi wachtruimtes en private gedeeltes, flexibele inrichtingselementen, spraakmakende interieurs met stopping power …

Met interieurbouw op maat kan je inspelen op elke stijl en behoefte. Naast meubels op maat hebben  we ook standaard meubels in ons gamma, die uitermate geschikt zijn voor publieke gebouwen. Wij nodigen je graag uit om de mogelijkheden te bespreken.

Contacteer ons: we laten je graag kennis maken met onze realisaties in bibliotheken, scholen en woonzorgcentra.