Over ons

celdekor
1
1
1
1

Celdekor werd in 1979 opgericht en is een familiebedrijf met een passie voor diverse maatwerkoplossingen. Wij denken graag mee en putten graag voor jou uit onze uitgebreide materiaalkennis en technische bagage. Dagelijks bundelen wij met z’n allen onze krachten om praktische, mooie en duurzame interieurs te realiseren voor particulieren en bedrijven.

Celdekor streeft steeds naar ecologische en economische duurzaamheid en betrouwbaarheid, en hier willen we nog meer concreet aan werken. Daarnaast willen we verder groeien als stabiele KMO die aantrekkelijk is voor andere partners om mee samen te werken.

Duurzaamheid, betrouwbaarheid, veiligheid en zorg voor ons milieu: Celdekor is een betrouwbare partner voor uw project en draagt het creeëren van veilige werkomstandigheden hoog in het vaandel. Bewijs hiervan zijn de door ons behaalde certificaten: wij mogen het label Erkend Aannemer Klasse 5, attest VCA**, attest MVO, attest ISIB, label Low Carbon Footprint inzetten omdat we hier ook echt voor staan.

Celdekor is als bedrijf telkens mee geëvolueerd: wij beschikken over een state-of-the-art machinepark, wij hebben geïnvesteerd in de nodige software en een generatiewissel voltrekt zich: de kennis die onze werfleiders gedurende 40 jaar opbouwden wordt reeds gedeeld en overgedragen aan een nieuwe generatie om onze klanten dezelfde service te kunnen blijven garanderen. Daarnaast heeft de klant van vandaag andere verwachtingen en behoeften. In de toekomst blijven we inzetten op tools die onze efficiëntie verbeteren en willen we elke klant een blij gevoel en een mooi interieur blijven bezorgen.

jouw interieur, onze zaak