Maatwerkmeubilair

Wij kunnen elke pand gedeeltelijk of volledig voorzien van slimme maatwerkoplossingen. Denk hierbij aan kasten, leggers en andere functionele oplossingen voor diverse locaties in je firma of instelling. Regelmatig produceren en plaatsen wij onthaalbalies, keukens, kitchenettes, voorraadruimtes, kleedkamers, sanitaire meubelen, maatwerkoplossingen voor de stationnering van fietsen, enz.

Celdekor helpt jou graag met al jouw maatwerkvraagstukken: wij ondersteunen jou vanaf het ontwerp tot en met de uiteindelijke realisatie.

Heb je misschien zelf een maatwerkmeubel in gedachten? Bezorg ons al jouw ideeën: een grondplan waar je meubelonderdelen op aangeduid staan en een eenvoudig schetsje van het vooraanzicht met eventueel de onderverdeling van je meubel. Breng gerust ook een moodboard of foto’s mee van de materialen waarin je je meubel wenst.

Te veel of te weinig inspiratie? Geen nood; contacteer ons voor een afspraak in onze toonzaal, wij maken tijd om jouw project te bespreken en wij werken dit vervolgens uit in een prijsvoorstel.