Onze diensten

Diensten
1
1
1
1

Celdekor Interieurbouw

Celdekor is een vakspecialist in professionele interieurbouw. Al meer dan 40 jaar lang.

Wij werken elk meubel op maat, interieurproject of totaalrenovatie af tot in de puntjes, en dit zowel voor zakelijke klanten als particulieren.

Contacteer ons voor vrijblijvend advies.

Interieurprojecten

Al meer dan 40 jaar maken wij kwalitatieve interieurs voor kantoren, winkels, horeca, publieke gebouwen, hotels en woonzorgcentra. Onze duurzame interieurprojecten zijn het resultaat van jouw wensen en ons vakmanschap.

Maatwerkmeubilair

Een meubel op maat benut de beschikbare ruimte optimaal en is perfect te integreren in een bestaand interieur. Celdekor ontwerpt, maakt en plaatst o.a. maatkasten, kantoormeubilair, onthaalbalies, bureau’s, lounges, koffiecorners, back-offices, enz.

Los meubilair

Met onze kwaliteitsvolle en betaalbare meubels til je de inrichting van elke werk- of verblijfsruimte naar een hoger niveau.

We bieden een ruim gamma aan, in alle stijlen, gericht naar bedrijven en publieke instellingen (scholen, zorgsector, …).

Raamdecoratie

Een stijlvolle raamdecoratie zorgt voor de finishing touch aan een interieur. Ramen vragen een professionele aanpak, zowel voor licht-, zon- en warmtewering.
Maak van je kantoor of winkel een tweede thuis en laat je adviseren door onze specialiste. Opmeting, confectie en plaatsing wordt uitgevoerd door onze eigen mensen.